Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε η Ε.Σ.ΠΕ. Αττικής

       1.  Ως συντονιστής, για τις ενέργειες σύστασης της Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας, γνωρίζω για την ενημέρωση των στελεχών ότι εχει κατατεθεί η αίτηση, για την ίδρυση του Σωματείου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας. Εντός των ημερών του Αυγούστου το Σωματείο θα είναι έτοιμο. 

   2.   Με νεότερη ανακοίνωση η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Σωματείου μας θα σας ενημερώσει για την διαδικασία που θα απαιτηθεί για να εγγραφεί (αίτηση εγγραφής) το στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων, που  η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας Λάρισας (Νομοί Λάρισας, Μαγνησίας , Καρδίτσας και Τρικάλων), ως μέλος στην ΕΣΠΕ Θεσσαλίας.
       
      3.    Σ αυτή την προσπάθεια κανένα στέλεχος δεν περισσεύει, περιμένοντας από άλλους και όχι από τον εαυτό του ότι θα έρθουν οφέλη "ουρανοκατέβατα¨ που θα βελτιώσουν τη ζωή του και της συνθήκες διαβίωσης του. Το κάθε στέλεχος πρέπει να θέσει ως υποχρέωση του για του εαυτό του, να υποβάλλει οποιαδήποτε ιδέα και πρόταση έχει που κρίνει ότι θα μας κάνει όλους μας καλύτερους και θα μας βελτιώσει τη ζωή μαςΘα είναι μεγάλη μας χαρά η συσπείρωση εντός των κόλπων της ένωσης μας, αλλά και των άλλων περιφερειακών ενώσεων όσο περισσότερων συναδέλφων γίνεται ώστε να γίνουμε αυτό που εν τέλη όλοι ελπίζουμε, άξιοι εκπρόσωποι και δυναμικοί συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι. "Χωρίς την προσπάθεια για οτιδήποτε, δεν μπορείς να πετύχεις στη ζωή σου"  

        4.  Εν μέσου ενός θερμού καλοκαιριού που όλοι μας προσπαθούμε να ξεκλέψουμε λίγες ημέρες χαλαρωσης και ξεκούρασης, και τους πλήθους των υποχρεώσεων που υπάρχουν η προσπάθεια μας συνεχίζεται και δεν πρέπει να εφησυχαστούμε, ενόψει των μέτρων που θα έρθουν, με κυρίαρχο θέμα-προτεραιότητα την αποφυγή της εκ νέου μείωσης των αποδοχών μας, μέσω του νέου  Ειδικού Μισθολογίου για τα στελέχη των Ε.Δ.

       5. Κλείνοντας, θα κλέψω μια φράση από ένα εγκόλπιο για τη αξιοποίηση αξιοποίηση του προσωπικού από την Διοίκηση  "Η αξιοποίηση της εμπειρίας και της καταλληλότητας ενός ΕΜΘ είναι πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για έναν υπολοχαγό''. Πρώτα πρέπει να βλέπεις τον συνάδελφο σου ως άνθρωπο και μετά ως στέλεχος. Προτεραιότητα στη ζωή μας πρέπει να έχει η οικογένεια και μετά τα υπόλοιπα.



     6.   Σας υπενθυμίζουμε ότι με την Υπ αριθ. 63/2012 Απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εγκρίθηκε το καταστατικό και αναγνωρίστηκε σωματείο των «εν ενεργεία» στρατιωτικών με την επωνυμία: «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

      7.   Ευχαριστώ εκ βάθος της καρδίας μου  όλα τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου μας για την ανταπόκριση τους.

     8.   Θα είμαι στη διάθεσή όλων σας για οτιδήποτε και οποτεδήποτε χρειαστείτε με τηλέφωνο επικοινωνίας *715451 και 6936773450. Εmail επικοινωνίας : natsioulas_ilias@hotmail.com.


                                                      Ηλίας Νατσιούλας
                                                         Υπλγός (Ο)