Μετάθεση με έξοδα του ... στελέχους;


  Από τον Ιωάννη Τσιώλη, Λγος (ΕΜ)
  εκ του  προσωρινού ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛ. 

"........Συνάδερφος που διατάχθηκε να μετατεθεί-μετακινηθεί σε νέα Μονάδα, αιτήθηκε, σύμφωνα με το ΠΔ 200/1993, τα 3/4, των Οδοιπορικών Εξόδων Μεταθέσεως, ώστε να αντεπεξέλθει στα έξοδα της μετακόμισης. Για πρώτη φορά, ο Σχηματισμός που ανήκει, του απάντησε ότι αδυνατεί να του καταβάλει το ποσό αυτό.
Πιθανόν αυτό, να αποτελεί πρόβλημα του συγκεκριμένου Σχηματισμού, λόγω αισθήματος υπέρ-εξασφάλισης, ώστε να μην μειωθεί η Πάγια Προκαταβολή της οικείας Διαχείρισης Χρηματικού. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να εξαντληθεί η Πάγια Προκαταβολή, μόνον και μόνον από λίγες εκατοντάδες ευρώ, πόσο δε μάλλον, όταν πρόκειται για προ εγκεκριμένο κωδικό. Άρα, ουσιαστικά μιλάμε για αναπλήρωση της Παγίας Προκαταβολής, εντός 2 ή 3 μηνών.....................................................................Και εδώ τίθεται το σημαντικότερο των ερωτημάτων :
Υπάρχει θέληση να λυθούν τα άμεσα και φλέγοντα προβλήματα των Μελών των Ενόπλων Δυνάμεων;

Ευελπιστούμε η απάντηση να είναι θετική, όχι μόνο με ευχολόγια και λογύδρια ενθάρρυνσης, αλλά με πράξεις και δυναμικές αποφάσεις, που θα αποδείξουν, ότι η πολιτεία και η πολιτική ηγεσία, ενδιαφέρεται και φροντίζει τα στελέχη".  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.