Φωτογραφίες και Βίντεο από την συμμετοχή στρατιωτικού προσωπικού της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας στην Αθήνα την 12-9-2012, καθώς και ανακοίνωση για συνάντηση γνωριμίας των μελών μας και μη με τις οικογένειες τους, στη Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα.


Εν ενεργεία στελέχη, που υπηρετούν σε Μονάδες της περιοχής Θεσσαλίας σε Στράτο Ξηράς και Αεροπορία, μαζί με μέλη από το ΔΣ της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον Προεδρο του Υπολοχαγό (Ο) Ηλία Νατσιούλα, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Αλχια (ΔΒ) Ιωάννη Καρβούνη έδωσαν το παρόν στη ένστολη διαμαρτυρία στην πλατεία Κολοκοτρώνη της 12-9-2012 στην Αθήνα. 

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ συμμετείχε μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΣΜΕΔ και άλλους εκπροσώπους Ενώσεων στην αντιπροσωπεία που μετέβη στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου επιδόθηκε ψήφισμα και το οποίο παρέλαβε ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Οικονομικών. δείτε το ψήφισμα σε pdf εδώ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Λάρισα, στην οποία μπορεί να παρευρεθεί οποιοδήποτε στέλεχος επιθυμεί μαζί με την οικογένεια του, για ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών και των σκοπών ίδρυσης της Ενώσεως μας. Στην συνάντηση έχει προσκληθεί να παρευρεθεί και να μιλήσει και ο πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ Ανχης (ΣΔΓ) κ. Ανέστης Τσουκαρακής. Ο χώρος και η ημερομηνία συνάντησης θα σας γνωσθεί σύντομα με νεώτερη ανακοίνωση, μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.



Ολόκληρη η ομιλία και συνεχόμενη 3.47 δευτερολέπτων από κινητό

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.