Εκδήλωση από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας


Με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την προσέλευση πραγματοποιήθηκεσυνάντηση γνωριμίας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας  με τα στελέχη  των  ΕΔ δυνάμεων στην περιοχή.  Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ Ανχης Ανέστης Τσουκαράκης και  περισσότερα από 400 στελέχη  του Στρατού και της Αεροπορίας από την Λάρισα  και γειτονικούς νομούς .
Μετά από σύντομα χαιρετισμό  του προέδρου  της ΕΣΠΕΘ Υπολοχαγού Ηλία Νατσιούλα ο Ανxής Ανέστης Τσουκαράκης ενημέρωσε τα στελέχη για τα προβλήματα του χώρου. Μεγάλο  μέρος της εκδήλωσης  περιστράφηκε γύρω  από το φλέγον θέμα   του «ειδικού φτωχολογίου»  των στρατιωτικών που υπόκειται για πολλοστή φορά σε νέες μειώσεις
Περεταίρω έγινε ενημέρωση για την πρόσφατη ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα  και την συνάντηση  φορέων των στρατιωτικών με αρμόδιους στο ΥΠΟΙΚ.  την κοινοποίηση των αιτημάτων  ων στρατιωτικών στα κόμματα της Βουλής καθώς και για την  πλούσια φιλολογία γύρω από τα  «Ισοδύναμα».
Συζητηθήκαν ακόμη θέματα που αφορούν   την  στέγαση, μοριοδοτήσεις μεταθέσεις, εφάπαξ,  μερίσματα,  ΒΕΑ, βαθμολόγιο, εκτός έδρας μετακινήσεις, νομικά  θέματα και αναφέρθηκαν οι ενέργειες που γίνονται ανά θέμα από το ΣΥΣΜΕΔ. Ακόμη έγινε αναφορά σε σχετικό κοινοβουλευτικό έργο.
Ακολούθως πολλά στελέχη πήραν τον λόγο, έθεσαν ειδικότερα θέματα που  τους αφορούν και έθεσαν ερωτήματα προς τον πρόεδρο του ΣΥΣΜΕΔ.
Η συνάντηση στέφτηκε με απολυτή επιτυχία ενώ υπήρξαν μαζικές εγγραφές νέων μελλών. Τέλος δόθηκε ραντεβού για την επόμενες συναντήσεις καθώς και για  τυχών κινητοποιήσεις μόνοι η σε συνεργασία με τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας.
Η  Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας  είναι πλέον είναι γεγονός  και έρχεται να καλύψει  ένα  επαγγελματικό χώρο που ως τώρα ήταν σιωπηλός και που διψάει για να ακουστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.