Ενημέρωση της μισθοδοσίας μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής

 Δειτε ΕΔΩ το έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ που διαβιβάζει το έγγραφο της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας στο ΥΠΕΘΑ με πρόταση για ενημέρωση της μισθοδοσίας μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής  (Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο-πρόταση μας)

 Νέες μειώσεις έως 200 ευρώ στη μισθοδοσία, για την οποία... τελείωσε το χαρτί!


Δεν φτάνει που τους μειώνουν τις αποδοχές, δεν τους δίνουν ούτε καν τη δυνατότητα να βλέπουν πόσα χάνουν! Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν στρατιωτικοί:

“Το ΓΕΣ για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί στην Μέριμνα για το προσωπικό του. Για τρίτο συνεχόμενο μήνα το προσωπικό δεν λαμβάνει αναλυτικό φύλλο μισθοδοσίας γιατί έχει τελειώσει το χαρτί -τουλάχιστον έτσι λένε- με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί αιματηρές μειώσεις το προσωπικό και να μην ξέρει από που έχουν μειωθεί οι αποδοχές του.
Στην σημερινή εκκαθάριση μισθοδοσίας που κατατέθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις τράπεζες υπάρχουν και νέες μειώσεις που ξεκινούν από 40 ευρώ και φτάνουν τα 200 ευρώ και εικάζεται πως προέρχονται από την φορολογία εισοδήματος που πλήττει περισσότερο τους πολύτεκνους.
Την διακλαδικότητα που πολύ εκθειάζουν δεν μπορούν να την ακολουθήσουν οι του ΓΕΣ σε αυτό το απλό θέμα πως επίλυσαν το θέμα τα άλλα Γενικά Επιτελεία με πρωτοπόρο βέβαια την Αεροπορία που με μέσω διαδικτύου ενημερώνεται ξεχωριστά κάθε ένας για τις αποδοχές του.
Τι λένε για όλα αυτά οι αρμόδιοι της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ , τι λέει για όλα αυτά ο κ. Α/ΓΕΣ , θα επιλυθούν;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.