Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πληρώνουν από την τσέπη τους το Έκτακτο Ειδικό Τέλος (ΕΕΤΗΔΕ) της ΔΕΗ για οικήματα που ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τους έχουν παραχωρηθεί για κατοικία;

Δείτε την ερώτηση στην Βουλή ΕΔΩ.

Δείτε την απάντηση απο το ΥΠΕΘΑ ΕΔΩ 
Διαβάστε την τελευταία παράγραφο για το τι ισχύει σε ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και ΝΑΥΤΙΚΟ.

Απ οτι διαβάζουμε ''Για το Στρατο Ξηράς τα ποσα που χορηγούνται έναντι καταβολής ΕΕΤΗΔΕ  φέρονται απο τις οικειες υπηρεσίες Χρηματικού ως έξοδα σε λογαριασμό 'ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ΄΄ σε βάρος ΤΕΘΑ με σκοπό να μην εμφανίζονται τα στελέχη ως υποχρεοι αποκατάστασης αυτών.

Δεν δημιουργείτε θεμα με την παγια προκαταβολή της Υπηρεσίας Χρηματικου (προσωρινό δάνειο);

Δεν δημιουργείτε ΄΄ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ  ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ;

Τί ειχαμε διαβασει σε απάντηση στη Βουλή οταν ειχε τεθει το θέμα της μη χορήγησης προκαταβολής εναντι εξόδων Μετάθεσης;

 Δείτε τη ΕΔΩ στην 2η παράγραφο αναγράφεται  '''..ως σημαντικότερο εμπόδιο για τη χορήγηση προκαταβολής εξόδων μετάθεσης, εις βάρος της Παγίας Προκαταβολής, αποτελεί το γεγονός της μειωμένης ρευστότητας των Μονάδων ...Το παραπάνω εχει ως αποτέλεσμα να συσσωρευονται εξοφλημένες δαπάνες σε βάρος της Παγίας Προκαταβολής ανελαστικού χαρακτήρα μεχρι την αποδεσμευση των σχετικών κονδυλίων.. και την εν συνέχεια αποκατασταση της Παγίας Προκαταβολής των Μονάδων.
Δείτε ΕΔΩ την απάντηση απο το Υ.Οικονομικών για την διαδικασια τακτοποιησης του ΕΕΤΗΕΔΕ η οποία ισχύει απο 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012..  
Δεν θα ήταν προτιμότερο για το Στρατό ξηράς, καθως  Αεροπορία και Ναυτικό δεν τίθεται θέμα, να καταθέσει  το ΤΕΘΑ τα ποσά που ειναι σε βάρος του στις Υπηρεσίες Χρηματικού απο το τέλος του 2011 ωστε να αποδεσμευθει το Χρήμα και το ΤΕΘΑ ως κυριως μισθωτης να εισπραξει τα ωφειλόμενα ποσά απο το Υ.Ο., όποτε αυτό γίνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.