Ο μύθος των προνομιούχων στρατιωτικών

Ενα νέο άρθρο με τίτλο''Ο μύθος των προνομιούχων στρατιωτικών'' του Θεόδωρου Πετκίδη  και του Βασίλειου Γκαβαρδίνα προέδρου του προσωρινού ΔΣ της ΕΣΠΕΔΜ και μέλος του προσωρινού ΔΣ της ΕΣΠΕΗΠ, αντίστοιχα. 
Επιπλέον ακόμη περιμένουμε απάντηση στην ερώτηση '' από ποιον/ποιους (φυσικό/ά πρόσωπο/α ή φορέα/εις) άντλησε τις παραπάνω πληροφορίες αναφορικά με τις υπηρεσίες-παροχές που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η πατρίδα''


Αφορμή μου για το άρθρο αυτό αποτέλεσε ένα κείμενο του δικηγόρου Δασταυρίδη Γρηγορίου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας. Και για όσους δεν γνωρίζουν θα πω ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα διαβάζεται σε όλη τη Θεσσαλία και είναι πρώτη σε κυκλοφορία πανελλαδικά σε σύγκριση με τις αντίστοιχες της περιφέρειας. ( πλην Αθηνών και Θεσσαλονίκης). Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν κάνει μια άνευ λόγου επίθεση σε όλους τους στρατιωτικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, και μάλιστα χρησιμοποιεί και επιχειρήματα για να μας πείσει για ποιούς λόγους δεν θα έπρεπε οι στρατιωτικοί να διαμαρτύρονται για τις μειώσεις που υφίστανται. Θεωρεί και αυτός ότι οι στρατιωτικοί ανήκουν στη κατηγορία των προνομιούχων λειτουργών που απολαμβάνουν σωρεία παροχών από το Ελληνικό κράτος. Θεωρώ λοιπόν υποχρέωσή μου να αντικρούσω έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του κυρίου Δασταυρίδη με επιχειρήματα.
Γράφει λοιπόν απευθυνόμενος σε όλους τους στρατιωτικούς:

«σε έναν αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού θα έγραφα «ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ» η πατρίδα:

«σε σπούδασε δωρεάν »......διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.