Ανακοίνωση ΕΣΠΕΘ για μη συμμετοχή της στην Πανθεσσαλική συγκέντρωση της 30-5-2013 των ε.α. συναδέλφων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΠΕΘ

              1.         Σας γνωρίζουμε ότι την 27 Απρ 2013 στο περιθώριο της συγκέντρωσης των Περιφερειακών Ενώσεων των εν ενεργεία Στελεχών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ως Δευτεροβάθμιο όργανο, συν εκλήθη έκτακτο ΔΣ της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας, με θέμα τη συμμετοχή ή μη των μελών μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λάρισα την 30 Μαϊ 2013, όπως προτάθηκε στην συνάντηση των εκπροσώπων φορέων (εν αποστρατεία και εν ενεργεία), στην οποία παρών ήταν ο Αναπλ. Γραμματέας της ΕΣΠΕΘ και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑΑΣ Λάρισας την Πέμπτη 18 Απρ 2013.

             2.           Συμμεριζόμενοι τις απόψεις και θέσεις των μελών μας για την στάση που πρέπει να τηρήσουμε απέναντι σε κοινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με τις Θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων και κυρίως την αγωνία των μελών μας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

                            α.            Την συμμετοχή της ΕΣΠΕΘ στις από κοινού μελλοντικές δράσεις όλων των Περιφερειακών Ενώσεων των εν ενεργεία Στρατιωτικών των Ε.Δ.

                            β.            Την ΜΗ συμμετοχή της ΕΣΠΕΘ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα διοργανωθεί στην Λάρισα την 30 Μαϊ 2013.

Καθόσον Ενότητα χωρίς εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και ειλικρίνεια δεν είναι ενότητα.
           3. Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι όταν αναφερόμαστε σε ενότητα των Περιφερειακών Ενώσεων των εν ενεργεία και των Θεσμικών Ενώσεων των εν αποστρατεία στελεχών, εννοούμε την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη, αξίες στις οποίες εδράζονται ο αμοιβαίος σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

      4. Η προσπάθεια μας για την επίλυση των σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα γίνει με διεκδίκηση από κοινού όλων των φορέων των εν ενεργεία. 


                                                Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Ηλίας Νατσιούλας
Λοχαγός (Ο)
6936773450, *715451
Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Κούτσικος
Υπολοχαγός (ΠΒ)
6937449973,*788970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.