Πληρωμή των Μισθωμάτων ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ από τη Μισθοδοσία του ένοικου, με μεταβολή από τα Λογιστήρια των Κεντρικών Ταμείων Στρατού

Όσοι κοιτάτε ακόμη κριτικά τις Ενώσεις κάντε την υπέρβασή σας. Εγγραφείτε και ενισχύστε τη δύναμή σας ..... Σήμερα, όχι αύριο. Το αύριο θα είναι πολύ αργά ....είναι διαφορετικό να παλεύει ο καθένας μόνος του από το όλοι μαζί.

Μέχρι σήμερα η πληρωμή των μισθωμάτων προϋποθέτει φυσική παρουσία των ενοικιαστών εντός ωραρίου στην έδρα της Υπηρεσίας Χρηματικού ή την καταβολή του ενοικίου στους Διαχειριστές των ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ που πιθανών να ενέχει και τον κίνδυνο απώλειας ή κλοπής των χρημάτων εάν τα χρήματα φυλάσσονται από τους ίδιους και όχι σε χρηματοκιβώτιο, ώστε να αποδίδονται συγκεντρωτικά στην Υπηρεσία Χρηματικού. 

Επαναφέρουμε στην επικαιρότητα τις προτάσεις για την Διαδικασία Πληρωμής των Μισθωμάτων ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ με την κυριότερη η στέγαση και αποστέγαση των στελεχών στα ΣΟΑ καθώς και το μηνιαίο μίσθωμα να δίνεται με μεταβολή μέσω της μηχανογραφημένης εφαρμογής μισθοδοσίας από τα Λογιστήρια των Κεντρικών Ταμείων Στρατού. Να εφαρμοσθεί δηλαδή η ίδια διαδικασία με την καταχώρηση των  λοιπών μεταβολών των αποδοχών. 

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται κατά την καταβολή της μισθοδοσίας, μέσω πιστωτικού ιδρύματος, στο στρατιωτικό προσωπικό να παρακρατείτε άμεσα το μηνιαίο μίσθωμα και να αποδίδονται άμεσα τα δικαιώματα (ΕΚΟΕΜΣ-Συντήρηση ΣΟΑ).  

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο και  ΕΔΩ το έγγραφο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.