Διαβάστε και κατεβάστε ελεύθερα-δωρεάν, μέσα από τη σελίδα του ΓΕΣ, όλα τα τεύχη από το 2007 έως και σήμερα των περιοδικών "Στρατιωτική Επιθεώρηση" και "Στρατός και Ενημέρωση"

Σύμφωνα με τη 2η σελιδα του περιοδικού " Στρατιωτικη Επιθεώρηση", η ετήσια συνδρομή εσωτερικού για Αξκους Στρατού Ξηράς ε.α.ορίζεται στο ποσό των 2,94€, για ιδιώτες, σύλλογους 5,87€ και η οποία κατατίθεται στην Γενική Τράπεζα. Εξωτερικού (Ευρωπαική Ένωση) Απλό (επιταγή Γενικής Τράπεζας) 14,20€, συστημένο (επιταγή Γενικής Τράπεζας) 21,60€. Εξωτερικού (Εκτός Ευρωπαικής Ένωσης) απλό (επιταγή Γενικής Τράπεζας) 16,30€, συστημένο(επιταγή Γενικής Τράπεζας) 23,80€. 
Όποιος βέβαια τώρα επιθυμεί να διαβάσει όλα τα τευχη της ''Στρατιωτικής Επιθεώρησης'' από το 2007 έως και το τελευταίο που κυκλοφόρησε Ιαν-Απρ 2013 δωρεάν μπορεί απλά να μεταβεί στην επίσημη σελίδα του ΓΕΣ ΕΔΩ και είτε να το διαβάσει ηλεκτρονικά, είτε να το αποθηκεύσει στον Υπολογιστή του σε μορφή PDF και να το διαβάσει όποτε επιθυμεί ή να το κρατήσει ακόμη και σε ηλεκτρονικό αρχείο.

Επιπλέον όποιος θέλει μπορεί να κάνει και το ίδιο για το περιοδικό "Στρατός και Ενημέρωση" μεταβαίνει απλά με το πατημα ενος κουμπιού στην επίσημη σελιδά του ΓΕΣ ΕΔΩ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.