Ενημέρωση απο ΕΣΠΕΑΜΘ ότι η αποζημίωση για αυθημερόν μετακίνηση ανω των 60 χλμ δε χορηγείται στο στρατιωτικό προσωπικό του Δ' ΣΣ

Μετά το έγγραφο μας και την ενημέρωση απο την ΕΣΠΕΑΜΘ, παρακαλούμε όπως έχουμε ενημέρωση εαν δεν δίνεται η εν λόγω αποζημίωση και σε άλλες περιοχές, Μονάδες.

Προς κ. Δκτη Δ΄ΣΣ,
Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη

Σας αποστέλλουμε, συνημμένα, το (α) σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, που μας κοινοποιήθηκε, και αφορά στην οικονομική αποζημίωση αυθημερόν μετακινήσεων του στρατιωτικού προσωπικού άνω των 60 χιλιομέτρων, και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Συναφώς σας γνωρίζουμε, μετά από ενημέρωση που είχαμε από μέλη μας και συναδέλφους που υπηρετούν σε Μονάδες της ΖΕ του Δ΄ ΣΣ, ότι η εν λόγω αποζημίωση δε χορηγείται στο στρατιωτικό προσωπικό του Δ' ΣΣ, που μετακινείται αυθημερόν άνω των 60 χιλιόμετρων.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το έγγραφο της ΕΣΠΕΑΜΘ

Δειτε ΕΔΩ το έγγραφο της ΕΣΠΕΘ με θέμα''Αποζημίωση Αυθημερόν Μετακινήσεων, Άνω των 60 χλμ, Εκτός Ωραρίου, σε Μονάδες της 1ης Στρατιάς και του Α΄ΣΣ αλλά και Μη Αποζημίωση σε Άλλες Μονάδες Λόγω της Μη Εκδόσεως Φύλλου Πορείας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.