Σκεψεις διαβάζοντας το Αρθρο του Προεδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας '' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - "Βόμβα" στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους εαν επαληθευτεί ο ισχυρισμός του προέδρου της ΠΟΣ για τις περικοπές......

Διαβάζω στο site της ΕΑΑΣ Λάρισας ένα αρθρο, το επισημαίνω για τυχόν παρεξηγήσεις, του Προέδρου της ΕΑΑΣ είναι το άρθρο (Πατήστε ΕΔΩ για να το διαβάσετε).
Εστιάζω την προσοχή στο τέλος και συγκεκριμένα σε ενα εγγραφο του ΓΛΚ προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα με ημερομηνία 18 Δεκ 2012 και θέμα αιτήματα Στρατιωτικών Συνταξιούχων. Στην παρ 3 γράφει '' Η αρχικά προβλεπόμενη μείωση των στρατιωτικών ...ανερχόταν απο 1-8-2012 σε ποσοστο 18 % περιπου κατά μέσο όρο. (Παθαινω ενα αρχικό ''ΣΟΚ-σάστισμα'') και αφού το  ξεπερνω και συνεχίζω την ανάγνωση '' Προ.. ..να μην επιβαρυνθουν υπέρμετρα το έτος 2013 οι στρατιωτικοί, προκρίθηκε η ...... μείωση των συντάξεων του κατα 8% περίπου (μέσος όρος) ανδρομικά απο 1-8-2012 '' Καπου εκει υπολογίζονταν περιπου μεσοσταθμικά και η μείωση των εν ενεργεια, αφου ως γνωστών οι συντάξεις των ε.α στελεχων ακολουθησαν τις μειωσεις του μισθολογιου των εν ενεργεία στελεχων. Φαινεται εξάλλου και στην αρχή του εγγράφου. Συνεχίζω την ανάγνωση του άρθρου '' και το υπόλοιπο της μείωσης να ισχύσει απο 1-1-2014 με την κατάρτιση νέου μισθολόγιου στους Στρατιωτικούς''. Εκεί επαθα αλλό πιο μεγάλο ''ΣΟΚ-σάστισμα''. 
Μολις το ξεπερασα έκανα τις κάτωθι σκέψεις'΄Τι εννοει το υπολοιπο της μειωσης; Δηλαδή 10% και ποιυς αφορά; Ειπα όμως ενα έγγραφο του ΓΛΚ για τους απόστρατους είναι και μαλλον δεν θα ισχυσει στους εν ενεργεια αφου άλλωστε στα περισσοτερα site στρατιωτικου ενδιαφέροντος διαβάζω ότι δεν υπάρχουν εισηγήσεις για νεες μειωσεις.Τελος πάντων ο χρόνος θα δείξει. Το 2012 λεω ειχαμε αναδρομικες μειωσεις απο 1-8-2012, το 2013 η παραπανω μείωση και επιπλέον τα Δώρα εορτών και ακομη ανρρωτιεμαι τι εγιναν τα πάγια οδοιπορικά και αν θα αποζημιώνεται η εργασίαν περαν του 40ωρου. Το 2014 θα εχουμε και άλλη μειωση; Απο το 2010 μειωση μειωση μειωση πατος δεν υπαρχει;

Και για να μην παρεξηγηθώ από τα μέλη των Ενωσεων Στρατιωτικών στους οποίους απευθυνεται το παρόν, σας ανεβάζω σε εικονα το εγγραφο του ΓΛΚ όπως το διαβασα στην ΕΑΑΣ Λάρισας. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ.
Ηλίας Νατσιούλας 
Υπολοχαγός (Ο) 
Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας
Σημείωση: Οι τελειες ειναι γιατι πέφτει το κειμενο ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  και δεν φαινεται το ακριβες λεκτικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.