ΣΥΣΜΕΔ: Ποιους ρωτάτε κυρίες και κύριοι Βουλευτές; Εσείς δεν τα ψηφίσατε;

Κυρίες και κύριοι βουλευτές.

Με τη υπ΄ αριθμ. πρωτ. 392/13-3-2013 ερώτησή σας στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, την ημέρα που χιλιάδες εν ενεργεία και αποστρατεία συνάδελφοι στρατιωτικοί διαδηλώναμε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, αναδείξατε το πρόβλημα που επανειλημμένως ο Σύνδεσμός μας έχει επισημάνει κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, αναφορικά με τις υφιστάμενες οικονομικές στρεβλώσεις, που δεν δικαιολογούνται και δεν είναι ανεκτές σε μια ευνομούμενη πολιτεία και οι οποίες πλήττουν το φρόνημα των Ελλήνων στρατιωτικών, πράγμα το οποίο οι πολιτικοί (όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε) οφείλατε και οφείλετε να αποτρέψετε εγκαίρως.

Επιπρόσθετα δε, και προς ενίσχυση των ανωτέρω επιβεβαιώσεών σας, αναφέρεστε και στις νέες περικοπές που επιμερίζονται με το ν. 4127/2013.

Ειλικρινά κυρίες και κύριοι βουλευτές, σας ερωτούμε:

Εσείς δεν ψηφίσατε όλες τις περικοπές; Εσείς δεν ψηφίσατε τις νέες όμοιες; Τι προσπαθείτε να πετύχετε με το ανωτέρω ερώτημά σας; Ποιους ρωτάτε; To ερώτημά σας μόνο ως ρητορική άσκηση αυτοκριτικής μπορεί να εξηγηθεί. Η μνήμη αποθηκεύει. Προ μηνών λοιδορούσατε τους βουλευτές της προηγούμενης κυβέρνησης ότι δε διάβασαν αυτά που υπέγραψαν και καταδίκασαν τη Χώρα. Με την επερώτησή σας αποδεικνύετε ή ότι ...Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.