ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:Ποιος είναι ο Αντώνης Οικονόμου, που ορίσθηκε ως πρόεδρος της επιτροπής για το νέο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων;

Μετά την ενημέρωση που είχαμε από το onalert ότι πρόεδρος της επιτροπής για το νέο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων ορίσθηκε κάποιος Αντώνης Οικονόμου, και επειδή στο site του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν βρήκαμε καμία πληροφορία γι αυτόν κάναμε μια δημοσιογραφική έρευνα όπου βρήκαμε τα παρακάτω: 
(1) Στις 6 Ιουλίου 2012 διορίζεται ο Οικονόμου Αντώνιος στη θέση του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο οποίος θα προΐσταται των Υπηρεσιών του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
(2) Στο blog taxalia βρήκαμε ότι ο κ. Οικονόμου Θεσσαλονικιός δικηγόρος ήταν αναπληρωτής γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ και διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ ήταν ασκούμενος με τον νυν ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτοπουλο στο ίδιο δικηγορικό γραφείο. (τι μου θυμίζει αυτό;)
(3) Διαβάζουμε στο site του Υπουργείου ότι ο Ενιαίος Διοικητικός Τομέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας συγκροτήθηκε το 1994, από τις Διευθύνσεις Πολιτικού Προσωπικού των Γενικών Επιτελείων των ΕΔ, με σκοπό την εναρμόνιση και το συντονισμό των θεμάτων που αφορούν το Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. (το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών αφορά και το πολιτικό προσωπικό;)..........διαβάστε εδω περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.