H ''εκ των έσω πληροφόρηση''. "Απόρρητα στοιχεία;"

Ουδέν σχόλιο για την ανάρτηση στο kranosgr.blogspot.gr

"Δυστυχώς και χωρίς να έχουν γνώση του θέματος, ορισμένοι συνάδελφοι έτρεξαν να πάρουν θέση υπέρ αυτής της πρότασης. Μάλιστα μία συνάδελφος έχοντας εκ των έσω πληροφόρηση έγραψε περίπου (το περίπου γιατί λίγο μετά την απάντηση μου αντιλαμβανόμενη το λάθος της, που προέκυπτε από τα δικά της στοιχεία, απλώς έσβησε το σχόλιο της και μαζί με αυτό και το δικό μου) τα εξής: «Κάθε χρόνο συγκεντρώνονται στο ΜΤΣ 22 εκατ ευρώ από εισφορές για το ΒΟΕΑ, ενώ από Ιανουάριο έως Ιούνιο 2013 υπήρξαν μόλις 691 αιτήσεις παιδιών, που συμπλήρωσαν τα 25 έτη. Θα μπορούσαν λοιπόν να ικανοποιηθούν 1.000 έως 2.000 αιτήσεις. 

Στην κεντρική σελίδα του ΜΤΣ στο διαδικτυο έχει αναρτηθεί η ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΜΤΣ ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ( ΕΛΟΑΣ - ΕΚΟΕΜΣ )ΒΟΗΘΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ( ΒΟΕΑ )

Ο αριθμός εκκρεμούντων αιτήσεων ΒΟΕΑ και το ποσό που απαιτείται για την εξόφλησή τους 
ΕΤΟΣ/ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Ιαν – Ιουν 2013
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 691
ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ 9.200.000,00 €

 Σημείωση : Από τον Σεπτέμβριο του έτους 2010, το ποσό του ΒΟΕΑ υπολογίζεται όχι όπως μέχρι πρότινος με την τιμή μεριδίου του μερίσματος που ίσχυε κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης του δικαιούχου, αλλά με την τιμή μεριδίου του μερίσματος που ισχύει κατά την ημερομηνία καταβολής του υπόψη βοηθήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.