«Θες γάλα» από αυτόματο πωλητή και στην Αεροπορία, μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Μια καλή κίνηση για την αύξηση πόρων του ΕΚΟΕΜΣ, θα ήταν και η εγκατάσταση αυτόματων πωλητών "Θες γάλα" και σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς (1η ΣΤΡΑΤΙΑ κ.λ.π)

Με γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται το δίκτυο αυτόματων πωλητών γάλακτος του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων «ΘΕΣ Γάλα» στην πόλη μας, μετά τη θερμή υποδοχή που έτυχε από τους Λαρισαίους.
Μετά τα πρώτα τέσσερα αυτόματα μηχανήματα σε ισάριθμα καταστήματα στο κέντρο της Λάρισας, από τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά και καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, φρέσκο γάλα, ετοιμάζονται και νέα σημεία. 

Ήδη είναι έτοιμο το κατάστημα απέναντι από το πάρκο του Αλκαζάρ, ενώ εργασίες γίνονται σε ακίνητο στη συνοικία της Ανθούπολης. Επιπλέον, η διοίκηση του συνεταιρισμού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης και πολύ σύντομα θα στηθεί αυτόματος πωλητής και μέσα στη μονάδα της Αεροπορίας προκειμένου να εξυπηρετεί το προσωπικό της. 

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το μόνιμο προσωπικό στην 110 ΠΜ ξεπερνάει τους δύο χιλιάδες, ενώ σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και όσοι υπηρετούν στο ΑΤΑ, αλλά και οικογένειες των αεροπόρων που διαμένουν σε οικήματα εντός του στρατοπέδου. Πετάει η… αγελάδα. 

Μένει να δούμε αν θα γίνει κάτι ανάλογο με εγκατάσταση αυτόματων πωλητών και σε Μονάδες του Στρατού στην περιοχή μας καθώς τα έσοδα από το μίσθωμα της εγκατάστασης αυτόματων πωλητών εισρέουν στον ΕΚΟΕΜΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.