Ανησυχίες.....

                                                             απο την Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛ.




Ανησυχία σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής δομής της αγαπημένης μας Πατρίδας, ανησυχία και εντός των Ενόπλων Δυνάμεων.

-  Ανησυχία σε όλους τους στρατιωτικούς για το μέλλον και την επιβίωση των οικογενειών τους. Όπως γράφει ο φίλος και συνάδερφος Ανθλος (ΑΠΖ) Βασίλης Γκαβαρδίνας στο άρθρο του, έρχονται παραιτήσεις, από απογοητευμένους συναδέρφους.

-  Ανησυχία εκφράζει ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος, κατά την συνέντευξη που πήρε από τον Ανχη (ΣΔΓ) Αν. Τσουκαράκη. Από τα πρώτα λεπτά θέτει το μεγάλο ερώτημα : "είσαστε συνδικαλιστές;" , για να λάβει την αυτονόητη απάντηση : "είμαστε νόμιμα σωματεία, εργαζομένων σε κοινό φορέα, υπό τους περιορισμούς που το Σύνταγμα της Ελλάδας και οι Νόμοι θέτουν για τους φέροντες την ιδιότητα του στρατιωτικού".

-  Ανησυχία εκφράζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής (ή διαδικτυακής) ενημέρωσης, για το πως είναι δυνατόν να εισήλθαν άοπλοι πολίτες σε στρατιωτικό χώρο υψηλής ασφαλείας. Φυσικά δεν άκουσα ή διάβασα πουθενά, το σε πια παράγραφο των Εθνικών Κανόνων Εμπλοκής, περιγράφει ότι επιτρέπεται σε στρατιωτικούς που φρουρούν το ΥΕΘΑ, να κάνουν χρήση θανατηφόρων πυρών εναντίων Ελλήνων πολιτών. Εκτός κι αν κάποιοι φαντάζονται ότι τα τυφέκια περιέχουν ελαστικές σφαίρες ή ότι είναι ¨όπλα¨του paintball.

-  Ανησυχία εξέφρασαν κάποιοι συνάδερφοι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το αν οι διατυπώσεις των εκλογών της ΕΣΠΕΑ, ήταν οι προβλεπόμενες και αν δόθηκε χρόνος καιευκαιρία, σε όλους τους επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα για το εκλεχθέν Διοικητικό Συμβούλιο.

-  Τις ίδιες ανησυχίες για το εισοδηματικό μας μέλλον, φιλτραρισμένες μέσα από την επιστήμη της Οικονομολογίας, μας παραθέτει ο συνάδερφος Υπλγος (Ο) Ηλίας Νατσιούλας, καθημερινά μέσα από την σελίδα της ΕΣΠΕΘ.διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.