Συνάντηση μελών ΔΣ ΕΣΠΕΘ με τον Βουλευτή Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ κ. Γιώργο Κυρίτση

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Σε συνέχεια ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων στην περιοχή της Θεσσαλίας, μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) συναντήθηκαν, το Σάββατο 29 Δεκ 2012, με τον βουλευτή Τρικάλων της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΔΗΜ.ΑΡ.) κ. Γιώργο Κυρίτση και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής. 
   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στα Τρίκαλα και η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα. Έγινε ενημέρωση με τα κύρια σημεία της δραστηριότητας της Ένωσης. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με κύρια το νέο συνταξιοδοτικό, την υπερωριακή εργασία άνευ αμοιβής και τη μη αποζημίωση των αυθημερόν μετακινήσεων εκτός έδρας του στρατιωτικού προσωπικού του Στρατού Ξηράς.
   Η ΕΣΠΕΘ μετέφερε τη δυσαρέσκεια των στελεχών αναφορικά με τις νέες μειώσεις στα ήδη πενιχρά εισοδήματά μας. Από τη μεριά των εκπροσώπων της ΔΗΜ.ΑΡ. τονίστηκε η προσπάθεια που κατέβαλε για την εξαίρεση των στρατιωτικών από τις περικοπές των Ειδικών Μισθολογίων, καθώς και η προτεραιότητα για την αποκατάσταση των μισθολογικών περικοπών μέσα από την απόδοση της ρήτρας των ισοδυνάμων μέτρων.
   Η Ένωση παρέδωσε υπόμνημα, συμφωνήθηκε να υπάρχει συνέχεια στην επικοινωνία και ο βουλευτής κ. Γιώργος Κυρίτσης δεσμεύτηκε τα προβλήματα αυτά να αναδειχθούν με παρεμβάσεις στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, καθώς και με σχετική ερώτηση που θα καταθέσει στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.