Παρουσία του Ανωτέρου Στρατιωτικού Διοικητή Φαρσάλων και Δκτή της 61 ΜΕ στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της πόλης των Φαρσάλων,εις μνήμην της Αγίας Παρασκευής

Παρουσία πολιτικών και πολιτειακών αρχών, Ο Ανώτερος Στρατιωτικός Διοικητής της Φρουράς Φαρσάλων και Διοικητής της 61 ΜΕ, Σχης (ΠΖ) Χρήστος Ράμμος παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Φαρσάλων κατά το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου 2013, εις μνήμη της Αγίας Ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου, όπου τυγχάνει να είναι και η πολιούχος Αγία της ομώνυμης πόλης.
Το πρόγραμμα εορτασμού περιελάμβανε την παραμονή 25 Ιουλίου 2013... Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Παρασκευής στην πόλη των Φαρσάλων.
Την 26 Ιουλίου 2013 ημέρα εορτασμού της Αγίας Παρασκευής περιελάμβανε τέλεση όρθρου και πανηγυρική θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
Μετά το τέλος της λειτουργίας είχε εθιμοτυπικό χαιρετισμό με το περιφερειάρχη της Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό,παρουσία που Δημάρχου της πόλης κ.Άρη Καραχάλιο,όπου ο κ.περιφερειάρχης του εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί την Μονάδα 61 ΜΕ στο άμεσο μέλλον....διαβάστε τη συνέχεια στο http://kranosgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.