Μην αποστερείτε και τα ελάχιστα από τους στρατιωτικούς ακρίτες μας

Μην αποστερείτε και τα ελάχιστα από τους στρατιωτικούς ακρίτες μας

http://www.nikosnikolopoulos.gr/site_images/logo.jpg

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 08 Αυγούστου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Νίκος Νικολόπουλος: «ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΤΑΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΚΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ»
 
«Δεν μπορεί να στερείτε από το προσωπικό που υπηρετεί στην μεθόριο και που είναι σχεδόν επί 24ώρου βάσεως μέσα στη Μονάδα του με πλήθος υποχρεώσεων και εργασιών, το ελάχιστο αυτό ποσό των αποζημιώσεων αυθημερόν μετακινήσεων για απόσταση άνω των 60χλμ.
 
Έλεος μέχρι που θα φτάσει η αναλγησία και η ξετσιπωσιά της πολιτικής ηγεσίας των ...

Στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα τονίζει: «Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ με αρ. πρωτ 69/2013 της 25 Αυγ 2013, γίνεται σαφές πως τα στελέχη που υπηρετούν σε Μονάδες της Ζώνης Ευθύνης του ακριτικού Δ’ Σώματος Στρατού, αλλά και της ΑΣΔΥΣ δεν λαμβάνουν την αποζημίωση της αυθημερόν μετακίνησής τους για απόσταση άνω των 60χλμ»

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
Ο επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δεν άφησε εκτός κριτικής και την φυσική ηγεσία των Ε.Δ. : «Η ενέργεια αυτή» τόνισε εμφαντικά «, εκτός του ότι καταδεικνύει τις σαφείς ευθύνες της στρατιωτικής ηγεσίας αυτών των Σχηματισμών, που δεν αρνήθηκαν στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ την περιστολή αυτής της ελάχιστης αποζημίωσης, φανερώνουν και το ανάλγητο πλέον πρόσωπο της τρόϊκας και των πολιτικών προϊσταμένων των ΥΠΕΘΑ απέναντι στα στελέχη τους».................Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.