Ξεκίνησε η συμπλήρωση του Α21 (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ). Ισχύει και για το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των ΕΔ που έχει τέκνα.

Σας γνωρίζουμε σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχε γίνει την 22 Φεβ 2013 για τους Στρατιωτικούς με τέκνα που είναι δικαιούχοι του επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικό επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων υπό προϋποθέσεις με εισοδηματικά κριτήρια ( δείτε το ΕΔΩ), ότι ανέβηκε στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων νέα υπηρεσία που συμπληρώνεται το έντυπο Α21 (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ).

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και στους στρατιωτικούς που έχουν υποβάλλει οριστικά τη δήλωση της φορολογίας εισοδήματος Ε1 οικονομικού έτους 2013. Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην υπηρεσία.

Λεπτομέρειες για την συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης Ε1 ΕΔΩ (Προσοχή να δοθεί στην υποχρεωτική συμπλήρωση των νέων κωδικών 333-334 (Ποσό εισφοράς ειδικής αλληλεγγύης) ώστε να μην πληρώσετε εκ νέου το ποσό που παρακρατήθηκε στην μισθοδοσία.)

Λεπτομέρειες για το επιδόμα του εντύπου Α21 και τα εισοδηματικά κριτήρια μπορείτε να δείτε τόσο ΕΔΩ όσο και στην εφαρμογή της ΕΣΠΕ Δυτικής Μακεδονίας EΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.