Υ.Ο.:Να προσδιοριστεί το κόστος της ήδη καταβαλλόμενης παροχής των 4 ΗΕΕ παραμεθορίου η οποία θα πρέπει να καταργηθεί.

ENHΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 

Στη σελίδα της ΕΑΑΣ Λάρισας ΕΔΩ διαβάσαμε έγγραφο του Υ.Ο που αναφέρει  ότι πρέπει να καταργηθεί η ήδη καταβαλλόμενη παροχή των 4 ΗΕΕ στην παραμεθόριο. Τι σημαίνει το ¨ήδη καταβαλλόμενη παροχή των 105 ευρώ που αντιστοιχεί; Ισχύει ακόμη; Γιατί δεν έχει καταβληθεί στο προσωπικό από το Νοε 2012;

Όπως διαβάζουμε στο έγγραφο "Το Υπουργείο Οικονομικών έχει την πρόθεση να εξετάσει θετικά τη χορήγηση ειδικής αποζημιώσεως φύλαξης συνόρων.. υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:....Να προηγηθεί κοστολόγηση της προτεινόμενης παροχής. Αντίστοιχα να προσδιοριστεί το κόστος της ήδη καταβαλλόμενης παροχής, βάσει των διατάξεων του άρθρου 13 παρ 3θ του ΠΔ 200/1993 η οποία θα πρέπει να καταργηθεί.

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 Η ΕΣΠΕΘ ενημέρωνε με άρθρο του προέδρου της με θέμα ''Eπίδομα παραμεθορίου στο Δημόσιο με το Ν.4024/2011 και αντίστοιχο για τους στρατιωτικούς με το άρθρο 13 παρ 3θ του ΠΔ 200/1993. Τι ισχύει και τι εφαρμόζεται. Διαβάστε επιπλέον πως απάντησε το Υ.Ο. σε πρόταση για νομοθέτηση του για να αρθεί η αδικία."

"Για το Νομοθετημένο επίδομα παραμεθορίου με το Ν.4024/2011 στο Δημόσιο υπάρχουν πιστώσεις και δίνεται κανονικά (100€ το μήνα), ενώ για τις 4 ΗΕΕ παραμεθορίου (105€) που δικαιούνται οι στρατιωτικοί σύμφωνα με το άρθρο 13 του ΠΔ 200/1993 αναζητούνται πιστώσεις στο Υ.Ο. για να δοθεί....

Όπως μας ενημέρωνε ο Πρόεδρος μας "Δείτε.Τι ισχύει για το αντίστοιχο επίδομα παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς βάση Νομοθεσίας:

Σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ 3 θ του ΠΔ 200/1993 το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί ή είναι αποσπασμένο στο Νομό Έβρου και στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου (πλην Κρήτης), ως και το στρατιωτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετεί ή τυγχάνει αποσπασμένο στα νησιά Σκύρο, Μύκονο και Θήρα, δικαιούται 4 ημέρες αποζημίωση εκτός έδρας τον μήνα, για εκτέλεση υπηρεσίας, πλέον των δικαιούμενων λόγω θέσης και βαθμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου αυτού.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.